♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡

Secretaressedag cadeaus

Wil jij jouw Secreteresse of Officemanager echt verrassen met Secretaressedag? Via Pakjeaandacht regel je de mooiste cadeaus voor jouw steun en toeverlaat.

Zet in de opmerkingen dat het voor secretaressedag is, dan houden we daar rekening mee.

Met een team van 15 zeer verschillende dames is stad en land afgezocht naar cadeaus waar vrouwen blij van worden. Denk hierbij aan handgemaakte sieraden, prachtige giftboxen met luxe servies, heerlijke cadeaus op het gebied van wellness en beauty en bijvoorbeeld ook een bijzonder parfum of een mooie unieke handgemaakte tas. Het team van Verrasjelief en Pakjeaandacht heeft gezocht naar een cadeau voor secretaressedag voor haar met nét een tikkeltje extra. We hebben bijvoorbeeld heerlijke ambachtelijk bereide chocolade gevonden die we speciaal voorzien van leuke teksten en versturen in een brievenbusdoosje. Of wat denk je van een handgemaakte hapjesplank met een leuke inscriptie zoals ‘Jij bent een topper’. Dat is toch een origineel cadeau voor secretaressedag? De vrouwen in het selectieteam hebben bewust gekeken naar cadeaus voor vrouwen die bijna alle vrouwen leuk vinden.

Bij een cadeau voor secretaressedag hoort een mooie verpakking

Op kantoor heb je wel iets anders te doen dan cadeautjes inpakken. Wij nemen dit graag van jullie over.  Alles wordt door Verrasjelief en Pakjeaandacht uit handen genomen, want uiteraard pakken we alle cadeaus voor secretaressedag stijlvol en met liefde in en voorzien we ze desgewenst ook van een handgeschreven kaartje met jouw tekst. De kaartjes zijn door ons zelf ontwikkeld, dus uniek, en hebben allemaal een toepasselijke tekst. Eindeloos op internet zoeken naar een cadeau voor secretaressedag en moedeloos worden van de duizenden cadeaus die je aangeboden worden, is nu verleden tijd. Geef wel even aan in de opmerkingen bij de bestelling dat het gaat om een cadeau voor secretaressedag.

Geselecteerd door vrouwen

Door de selectie van ons selectieteam krijg jij alleen de allermooiste, origineelste secretaressedag cadeaus te zien. En in een paar stappen heb jij jouw leuke cadeau voor jouw secretaresse gekozen. Wij doen de rest! Vind je het toch nog lastig, geen probleem, want met onze chatfunctie helpen wij jou met jouw keuze.

Wie zijn wij eigenlijk? Even voorstellen: Wij zijn Nancy, Caroline, Manon, Sietske, Maret, Nadia, Lisa, Renna, Liesbeth, Inge, Daniella, Judith, Debbie, Bianca, Pascalle en Nathalie.

Wij zijn het selectieteam van Verrasjelief en Pakjeaandacht. Wij struinen zoals gezegd stad en land af om bijzondere en romantische cadeaus voor vrouwen te vinden. Tijdens gezellige brainstormavonden bedenken wij wat wij zelf graag van onze eigen baas of collega’s cadeau zouden krijgen en zoeken vervolgens naar originele cadeaus voor vrouwen. Verrasjelief en Pakjeaandacht hebben daardoor een selectief aanbod van kwalitatief hoogwaardige cadeaus die veelal handgemaakt of duurzaam gefabriceerd worden. Een tikje chique, maar niet decadent.

Ook leuk voor jouw officemanager, receptioniste, telefoniste, managementassistente, directiesecretaresse, managementondersteuner, duizendpoot, binnendienstmedewerker.

Natuurlijk is secretaressedag niet alleen bedoeld voor diegene die de functienaam secretaresse heeft. Ook een officemanager, receptioniste, telefoniste, managementassistente, directiesecretaresse, managementondersteuner, duizendpoot of binnendienstmedewerker wordt graag in het zonnetje gezet op deze dag. Elke vrouw gaat stralen van zoveel prachtige cadeaus. We hebben de cadeaus ingedeeld in vijf categorieën, te weten ‘koken, tafelen en borrelen’, ‘mode & sieraden’, ‘reizen & vakantie’, ‘beauty & wellness’ en ‘wonen & interieur’. Zo maak je snel en eenvoudig de juiste keuze en geef jij de allermooiste en leukste cadeaus voor secretaressedag voor jouw secretaresse of officemanager, receptioniste, telefoniste, managementassistente, directiesecretaresse, managementondersteuner, duizendpoot of binnendienstmedewerker .

KLIK HIER VOOR MEER ZAKELIJKE CADEAUS