Dag van de schoonmaak

VERRASSENDE CADEAUtjes dag van de schoonmaak

Ben jij op zoek naar een origineel bedankje voor de Dag van de Schoonmaak? Ook daarin voorzien wij graag. Uiteraard komen er dan geen uitingen op het cadeautje van Verrasjelief, maar wordt het geschenk wel met evenveel zorg en aandacht ingepakt en verstuurd.

Hieronder een greep uit de mogelijkheden die wij bieden. De prijzen zijn sterk afhankelijk van het aantal dus neem alsjeblieft vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

DUURZAAM: Kaartje in doorzichtig envelopje met bloemetjes confetti die gezaaid kan worden, waarna er bloemen groeien die goed zijn voor de bijen en vlinders.

LIEF GEBAAR: Doosje (ter grootte van een luciferdoosje) gevuld met heerlijk geurende kleine zeephartjes en de tekst ‘bedankt’.

LEKKER (UIT)DELEN: Zakje met mini stroopwafels voorzien van een label met eigen tekst.

GEZOND: Gezonde Smoothie die buiten de koelkast houdbaar is in twee smaken.

VERWENNERIJ: Heerlijke douchemousse van het merk Janzen.


Meer zakelijke cadeaus


DE ZAKELIJKE CADEAU-ASSISTENT

Een zakelijk cadeau vinden of een cadeau voor een collega vinden is niet altijd makkelijk. Vaak kom je toch op standaard cadeaus of moet je erg lang zoeken. Dat zoekwerk nemen wij bij Verrasjelief graag bij jou uit handen. We hebben al heel veel originele en unieke zakelijke cadeaus op voorraad, maar we gaan ook graag op zoek naar dat ene specifieke cadeau speciaal voor jouw collega of zakenrelatie. Door de achtergrond van onze CSO (directiesecretaresse en officemanager) kan zij goed inschatten wat gepast is bij verschillende types zakelijke gelegenheden. Je neemt bijvoorbeeld iets anders mee naar een jubileum dan naar een opening. Wij helpen je graag persoonlijk. Bel, mail of chat met ons. Laat je verrassen!

OP REKENING BESTELLEN DOOR MEDEWERKERS

Vaak is het zo dat er binnen een bedrijf meer personen zijn die af en toe een cadeau of relatiegeschenk bestellen. In dat geval is het onhandig wanneer je moet werken met een betaalpas die steeds door iemand anders gebruikt wordt. Je kunt hiervoor zakelijk op rekening bestellen bij Verrasjelief. Stuur ons een mailtje en het wordt geregeld: info@verrasjelief.nl

BIJZONDERE BLOEMEN, AMBACHTELIJKE CHOCOLADE EN EXCLUSIEVE WIJNEN

Wist je dat je ook voor bijzondere bloemen, ambachtelijke chocolade en exclusieve wijnen bij ons terecht kunt? Wij hebben verschillende exclusieve leveranciers waardoor we voor elke bijzondere gelegenheid een passend zakelijk geschenk kunnen verzorgen.