Giftsets voor vrouwen

Een mooie giftset voor haar verdient de juiste aandacht

Ben jij op zoek naar een mooie giftset voor haar? Zoek niet verder want bij Verrasjelief hebben we de allerleukste en romantische giftboxes al voor jou samengesteld.

Klik hier voor meer leuke cadeaus voor vrouwen

Met een team van 15 zeer verschillende dames is stad en land afgezocht naar romantische cadeaus waar vrouwen blij van worden. Denk hierbij aan handgemaakte sieraden, prachtige giftboxen, heerlijke cadeaus op het gebied van wellness en beauty en bijvoorbeeld ook een bijzonder parfum, een romantisch negligé of een mooie unieke handgemaakte tas. Het team van Verrasjelief heeft gezocht naar een cadeau voor haar met nét een tikkeltje extra. We hebben bijvoorbeeld heerlijke ambachtelijk bereide chocolade gevonden die we speciaal voorzien van leuke teksten en versturen in een brievenbusdoosje. Of wat denk je van een handgemaakte hapjesplank met een leuke inscriptie zoals ‘Met jou is alles leuker’. Dat is toch een romantisch cadeau? De vrouwen in het selectieteam hebben bewust gekeken naar cadeaus voor vrouwen die fijn zijn om van hun partner te krijgen.

Verrassingspakket

Vrouwen vinden het geweldig om meer dan één cadeau uit te mogen pakken. De giftbox met fraai gedecoreerd tissuepapier is een beleving op zich. Hij zit vol met mooi ingepakte cadeautjes die mooi op elkaar afgestemd zijn. Stuk voor stuk bijzondere items waar vrouwen blij van worden. Wil je een andere samenstelling dan de voorbeelden? Alles kan! Bel, app, mail of chat met ons en we stellen samen de best passende cadeaubox samen voor jouw lief. Wedden dat ze blij en verrast is?

Bij een prachtige giftbox hoort een romantische uitstraling

Mannen geven aan dat ze het vaak lastig vinden een cadeau voor haar te vinden en houden over het algemeen ook niet van inpakken en kaartjes schrijven. Alles wordt door Verrasjelief uit handen genomen, want uiteraard pakken we alle cadeaus voor haar stijlvol en met liefde in en voorzien we ze desgewenst ook van een handgeschreven kaartje met jouw tekst. De kaartjes zijn door ons zelf ontwikkeld, dus uniek, en hebben allemaal een liefdevolle toepasselijke tekst. Eindeloos op internet zoeken naar een romantisch cadeau en moedeloos worden van de duizenden cadeaus die je aangeboden worden, is nu verleden tijd met de komst van Verrasjelief. Dé webboutique van Nederland die de man helpt met het vinden van een leuke en romantisch giftbox voor haar.

Geselecteerd door vrouwen

Door de selectie van ons selectieteam krijg jij alleen de allermooiste, origineelste en liefste giftboxes te zien. En in een paar stappen heb jij jouw mooie giftset voor haar gekozen. Wij doen de rest! Vind je het toch nog lastig, geen probleem, want met onze chatfunctie helpen wij jou met jouw keuze.   

Wie zijn wij eigenlijk? Even voorstellen: Wij zijn Nancy, Caroline, Manon, Sietske, Maret, Nadia, Lisa en Liesbeth, Inge, Daniella, Judith, Debbie, Bianca, Pascalle en Nathalie.

Wij zijn het selectieteam van Verrasjelief. Wij struinen zoals gezegd stad en land af om bijzondere en romantische cadeaus voor vrouwen te vinden. Tijdens gezellige brainstormavonden bedenken wij wat wij zelf graag van onze eigen geliefde cadeau zouden krijgen en zoeken vervolgens naar originele cadeaus voor vrouwen met een romantisch tintje, die onze harten sneller doen laten kloppen. Verrasjelief heeft daardoor een selectief aanbod van kwalitatief hoogwaardige cadeaus die veelal handgemaakt of duurzaam gefabriceerd worden. Een tikje chique, maar niet decadent. Belangrijk is dat de liefde gevierd wordt en dat bijzondere en ook kleine fijne momenten niet ongemerkt voorbijgaan.

Ook leuk voor jouw liefste dochter, vriendin, moeder of schoonmoeder

Cadeaus voor vrouwen die liefde en aandacht verdienen maar ook mooie giftboxen voor vrouwen die zichzelf of hun beste vriendin, moeder, schoonmoeder of dochter eens willen verwennen. Je vindt het allemaal op www.verrasjelief.nl. Elke vrouw gaat stralen van zoveel prachtige cadeaus. We hebben de cadeaus ingedeeld in vijf categorieën, te weten ‘koken, tafelen en borrelen’, ‘mode & sieraden’, ‘reizen & vakantie’, ‘beauty & wellness’ en ‘wonen & interieur’. Zo maak je snel en eenvoudig de juiste keuze en geef jij de allermooiste en leukste cadeaus.

Romantische momenten vieren

Daarnaast helpen wij jou om belangrijke data niet te vergeten door je tijdig te herinneren aan bijvoorbeeld jullie trouwdag of een andere voor jullie belangrijke dag. Wij willen jou graag helpen jouw lief blij te maken met een romantisch cadeau voor haar. Jouw lief wordt blij dat je haar laat voelen hoe belangrijk ze is en als je haar verrast met een romantisch cadeau. Een cadeau kun je uiteraard geven op haar verjaardag, voor Sinterklaas, Valentijnsdag of met kerst.

Klik hier voor meer leuke cadeaus voor vrouwen