♡ POSTNL heeft af en toe vertraging. Wil je zéker weten dat een pakketje voor een bepaalde datum binnen is, zet hem dan op drie dagen eerder versturen en een notitie voor ons dat op het etiket staat 'pas openen op....' Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Verrasjelief

Uyuni LED kaarsen met optionele afstandsbediening

Deze LED kaarsen branden net als echte kaarsen. Nooit meer gevaarlijke kaarsen en geen zwarte vlekken meer in huis. Alle kaarsen in één keer aan en uit met een afstandsbediening met dimmer. Nu ook in een outdoor variant verkrijgbaar!

€13,95
Type Uyuni kaars of accessoire
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

De super populaire ledkaars van Uyuni is gemaakt van echte was en ziet er heel echt uit. Dit komt doordat het lampje flikkert waardoor het lijkt alsof er een echte vlam is. De kaarsen kunnen elke dag automatisch op hetzelfde tijdstip ingeschakeld worden en na 6 uur uit weer uit als inbraakbreventie. Ze werken op normale batterijen en deze kun je ook bij bestellen, net als de afstandbediening waarmee je alle kaarsjes in één keer aan of uit doet. De hoogwaardige LED-kaars zorgt voor een gezellige en tijdloze sfeer. Er is geen risico op brand, geen vorming van roet en geen geur.
♡ Stoten geen roet af
♡ Geen allergische reacties
♡ Veilig voor jonge kinderen en dieren

Uyuni LED kaarsen zijn vervaardigd van zuiver paraffine en zijn gevoelig voor zowel koude als warme temperaturen. Om ervoor te zorgen dat de producten hun vorm en gladde oppervlak behouden, zijn deze enkel bestand tegen temperaturen tussen de 0 en 35 ° C.

Er is bij ons nu ook een rustieke variant verkrijgbaar met een nog realistischer uiterlijk door de opstaande randen waardoor het lijkt alsof er al een stukje van de kaars is opgebrand.

Daarnaast is er ook nog een outdoor kaars van Uyuni, die speciaal gemaakt is voor gebruik buitenshuis, Hij is UV-beschermd en spatwaterbestendig. Houd er wel rekening mee dat Uyuni Outdoor Candles niet mogen worden bewaard of gebruikt bij temperaturen lager dan -10°C of boven 40°C. 

Review

Beoordeling: 5.0/5

  • | Mariette (52)
    Als je voor led kaarsen gaat dan moet je deze kiezen. Mijn man probeerde hem laatst uit te blazen haha. Zo echt zien ze eruit. Ideaal met de afstandsbediening en timer. Ze zijn echt wel wat duurder maar heb er heel veel plezier van.

Stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.