♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Natural Flower Cards

Geurolie met geursteentje in geschenkkokertje

Ben je op zoek naar een origineel cadeautje? Check! Super leuk om te geven met leuke teksten voor elke gelegenheid.

€15,95
Tekst op koker met geurolie en geursteentje
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

In het leuke geschenkkokertje met tekst die past bij de gelegenheid zit een flesje van 50 ml met geurolie. Bovenop de koker zit een los geursteentje met een hartje erin gegraveerd. Het geursteentje is geschikt om in de woonkamer, badkamer, toilet, kledingkast, auto of boot te leggen. Met het pipetje in het flesje druppel je naar behoefte zo'n 4 tot 8 druppels op het steentje en de heerlijke geur verspreidt zich heel rustig. Het geursteentje is gemaakt van gips en vraagt bij een eerste gebruik meer olie om zichzelf te kunnen verzadigen. Ca. 1,5 pipet erover heen druppelen maakt dat het geursteentjes zichzelf kan volzuigen.

Teksten aan de achterkant van het kokertje:

Balans: "Leef, geniet, dans, sprankel en straal.... Deze zonnige geur geeft je nieuwe energie en maakt je blij"

Jij bent goud waard: "Bloesem: Geniet van de geur van kersenbloesem. De puurheid van de natuur in de lente... een zachte zoete geur om mee weg te dromen"

Ontspanning: "Een rustgevende geur met witte lotus. Stressverlagend en stimuleert inspiratie en creativiteit. Geef het aan jezelf of aan iemand om wie je geeft"

Dikke knuffel:  "Ontspanning: Een rustgevende geur met witte lotus. Stressverlagend en stimuleert inspiratie en creativiteit. Geef het aan jezelf of aan iemand om wie je geeft"

Liefs: "Ontspanning: Een rustgevende geur met witte lotus. Stressverlagend en stimuleert inspiratie en creativiteit. Geef het aan jezelf of aan iemand om wie je geeft"

Voor de liefste moeder: "Harmonie: Deze geur met indiase roos en amandel geeft je positiviteit en balans. Geniet van deze vriendelijke en zachte geur"

Van harte: "Energie: Deze geur met frisse tinten zorgt voor een zuiverend effect en relaxte sfeer. Een verfrissende en energieke geur"

Fijne verjaardag:  "Energie: Deze geur met frisse tinten zorgt voor een zuiverend effect en relaxte sfeer. Een verfrissende en energieke geur"

Nieuw huis. Nieuw begin. Nieuwe avonturen: "Energie: Deze geur met frisse tinten zorgt voor een zuiverend effect en relaxte sfeer. Een verfrissende en energieke geur"

Interessegebieden

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.