♡ POSTNL heeft af en toe vertraging. Wil je zéker weten dat een pakketje voor een bepaalde datum binnen is, zet hem dan op drie dagen eerder versturen en een notitie voor ons dat op het etiket staat 'pas openen op....' Liefs, team Verrasjelief ♡

Moederdag Cadeau

De allerleukste Moederdagcadeautjes bij elkaar verzameld. Waar moeders en oma's echt blij van worden. Verras haar met een lief cadeautje voor Moederdag of met een origineel cadeau voor Moederdag. Maak haar extra blij door een persoonlijke kaart met lieve tekst toe te voegen.


Een bijzonder en origineel kado voor Moederdag vind je bij Verrasjelief. Wij pakken alle moederdagcadeautjes met heel veel liefde in en versturen ze dezelfde werkdag. We hebben zowel kleine Moederdagcadeautjes als luxe Moederdagcadeaus. Het is net afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Zoek je bijvoorbeeld een Moederdagcadeautje onder de 10 euro? Ook daar hebben we een leuke selectie voor. Je kunt filteren op prijs en ook op waar jouw moeder van houdt. Ook voor oma hebben we leuke Moederdagcadeautjes. Ook vind je hier unieke Moederdagcadeautjes die speciaal voor ons gemaakt zijn en je dus nergens anders kunt bestellen. Het handige van online een Moederdagkado bestellen is dat je de deur niet uit hoeft en dat het lekker thuis of bij jouw moeder of oma wordt bezorgd. Handig toch? Bij Verrasjelief zijn we gek op alle moeders en oma's en schoonmoeders en bonusmoeders en stiefmoeders dus komt maar op met jullie leuke bestellingen :-)!

Klik hier voor nog meer leuke Moederdagcadeaus

Wij zijn Danielle, Maike, Anne-Jet, Nancy, Caroline, Manon, Sietske, Maret, Nadia, Inge, Daniella, Judith, Debbie, Bianca, Pascalle, Nathalie, Lisa, Renna, Natascha, Anique en Liesbeth. Wij struinen stad en land af om bijzondere en liefdevolle cadeaus voor vrouwen te vinden. Tijdens gezellige brainstormavonden bedenken wij wat wij zelf graag van onze eigen geliefden cadeau zouden krijgen en zoeken vervolgens naar originele cadeaus voor moeders, die onze harten sneller doen laten kloppen. Verrasjelief heeft daardoor een selectief aanbod van kwalitatief hoogwaardige cadeaus die veelal handgemaakt of duurzaam gefabriceerd worden. Een tikje chique maar niet decadent.

Ook maken we het zoeken eenvoudig door alvast specifieke selecties te maken. 

KLIK HIER VOOR MEER CADEAU TIPS VOOR MOEDERDAG


Met een team van 15 zeer verschillende dames is stad en land afgezocht naar cadeaus waar moeders en oma's blij van worden. Denk hierbij aan handgemaakte sieraden, prachtige giftboxen met luxe servies, heerlijke cadeaus op het gebied van wellness en beauty en bijvoorbeeld ook een bijzonder parfum of een mooie unieke handgemaakte tas. Het team van Verrasjelief heeft gezocht naar een Moederdagcadeau voor de liefste moeder met nét een tikkeltje extra. We hebben bijvoorbeeld heerlijke ambachtelijk bereide chocolade gevonden die we speciaal voorzien van leuke teksten en versturen in een brievenbusdoosje. Of wat denk je van een handgemaakte hapjesplank met een leuke inscriptie zoals ‘Mijn favoriete plekje is heel dichtbij jou’. Dat is toch een lief cadeau voor een Moeder? De vrouwen in het selectieteam hebben bewust gekeken naar kado's voor Moeders die fijn zijn om van hun partner en kinderen te krijgen.

Bij een kado voor een Moeder hoort een lieve uitstraling

Mannen geven aan dat ze het vaak lastig vinden een cadeau voor Moederdag te vinden en houden over het algemeen ook niet van inpakken en kaartjes schrijven. Alles wordt door Verrasjelief uit handen genomen, want uiteraard pakken we alle cadeaus voor haar stijlvol en met liefde in en voorzien we ze desgewenst ook van een handgeschreven kaartje met jouw tekst. De kaartjes zijn door ons zelf ontwikkeld, dus uniek, en hebben allemaal een liefdevolle toepasselijke tekst. Eindeloos op internet zoeken naar een cadeau voor Mama en moedeloos worden van de duizenden cadeaus die je aangeboden worden, is nu verleden tijd met de komst van Verrasjelief. Dé webboutique van Nederland die de man helpt met het vinden van een leuk en lief kado cadeau voor Moederdag.

Geselecteerd door vrouwen

Door de selectie van ons selectieteam krijg jij alleen de allermooiste, origineelste en liefste cadeaus te zien. En in een paar stappen heb jij jouw leuke cadeau voor haar gekozen. Wij doen de rest! Vind je het toch nog lastig, geen probleem, want met onze chatfunctie helpen wij jou met jouw keuze.   

Ook leuk voor jouw liefste bonusmoeder of schoonmoeder

cadeaus voor moeders die liefde en aandacht verdienen maar ook leuke cadeau ideeën voor vrouwen die zichzelf of hun beste vriendin, moeder, schoonmoeder of bonusmoeder eens willen verwennen. Je vindt het allemaal op www.verrasjelief.nl. Heb je onze handgemaakte oorbellen al gezien? Stuk voor stuk prachtige exemplaren die ook nog eens uniek zijn. Elke moeder gaat stralen van zoveel prachtige cadeaus. We hebben de cadeaus ingedeeld in vijf categorieën, te weten ‘koken, tafelen en borrelen’, ‘mode & sieraden’, ‘reizen & vakantie’, ‘beauty & wellness’ en ‘wonen & interieur’. Zo maak je snel en eenvoudig de juiste keuze en geef jij de allermooiste en leukste cadeaus .

KLIK HIER VOOR MEER CADEAU TIPS VOOR MOEDERDAG

Het mooiste cadeau voor haar, thuisbezorgd en ook nog eens mooi ingepakt.