♡ POSTNL heeft af en toe vertraging. Wil je zéker weten dat een pakketje voor een bepaalde datum binnen is, zet hem dan op drie dagen eerder versturen en een notitie voor ons dat op het etiket staat 'pas openen op....' Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
100% Leuk

'Jij bent goud waard' relaxmomenten giftbox 100% leuk

Een mooie, uitgebreide en exclusieve giftbox van 100% leuk met de tekst 'Jij bent Goud waard', om even heerlijk te relaxen!


€27,95
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Dit is de perfecte giftset om jouw vrouw, dochter, vriendin, moeder of oma eens even heerlijk te laten relaxen. 

Wat geef je iemand die veel voor je betekent? Dit pakket is dan een waardevolle attentie om te laten weten dat ze goud waard is! Even in de relax met het populaire product uit de collectie, namelijk het voetenbadje. Gecombineerd met een bodybutter en een zeephart geef je een mooi pakket! Het pakket is gemaakt van stevig karton, zodat de producten in de doos mooi blijven als je het pakket wilt opsturen en de producten niet beschadigen. 

  • Geschikt voor elk moment
  • De doos heeft een luxe uitstraling en is van stevige kwaliteit
  • Alle drie de producten bevatten een heerlijke geur

Afmetingen: 24 x 21,5 x 6,5 cm 

Stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.