♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Verrasjelief

Bowls and dishes Borreltray puur hout 5 of 7 vaks plank met schaaltjes

Met deze gave borreltray inclusief schaaltjes in wit of zwart zet je alles in 1 handomdraai op tafel!

€29,95
Bowls and Dishes Borreltray
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

De Borreltray met schaaltjes van Bowls and Dishes zeer geschikt voor tapas, hapjes, chips, nootjes, bittergarnituur enz.. Zeker weten dat dit cadeau jarenlang zorgt voor een extra dimensie op tafel. 

Serveer je borrelhapjes in stijl op deze stoere Puur Hout serveertray van Bowls and Dishes. De serveerplank heeft vijf of zeven vakken, gevuld met handige witte of zwarte stoneware bakjes. Het beukenhout is een natuurproduct, afkomstig uit de Europese bossen. Elke plank van Puur Hout is gestoomd, waardoor het stabieler wordt en minder snel vervormt door invloed van vocht of temperatuurwisselingen. De bakjes kunnen in de oven en magnetron, waardoor je hier ook gemakkelijk warme gerechtjes in kan serveren.

Onderhoud
Hout is van nature aan veranderingen onderhevig en na verloop van tijd kunnen scheuren ontstaan. Om haar mooie kleur en glans te behouden dient het hout regelmatig met een speciale onderhoudswax of -olie te worden behandeld. Voorkom langdurige blootstelling aan water en warmte. De plank dient voor het eerste gebruik met een zachte borstel, lauwwarm water en zeep te worden gewassen. Neem altijd voldoende droogtijd in acht om eventuele vlekvorming op de ondergrond te voorkomen. Hout is niet geschikt voor de vaatwasser. De stoneware bakjes mogen wel in de vaatwasser, oven en magnetron.

Afmeting 3 vaks is ca 30x19,5x2cm.

Afmeting 5 vaks is ca. 49x19,5x2cm

Afmeting 7 vaks is ca 69x19,5x2cm (!)

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.