♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug

Doosje vol complimenten

Het ideale cadeau voor iedereen die wel een complimentje kan gebruiken. Een prachtig vormgegeven doosje, gevuld met de mooiste complimenten!

€17,95
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Dit doosje is gevuld met 144 lieve complimentjes. Met de pincet die bij het doosje in zit, kunnen de rolletjes papier uit het doosje gehaald worden. Elke keer een complimentje om de rest van de dag mee te dragen. Een compliment is als een cadeautje krijgen. Je voelt je gewaardeerd en krijgt er positieve energie van! Perfect om te geven aan iemand die jij speciaal vindt! Bijvoorbeeld een leuk cadeau voor jouw vriendin of bff !

De spreuken zijn Nederlandstalig. 


Haar nog meer verwennen?

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.