♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡

Leuke Paascadeautjes om op te sturen

Hier vind je de leukste cadeautjes voor Pasen. Kleinigheidjes voor door de brievenbus of leuke giftsets. Alle Cadeaus voor Pasen worden mooi ingepakt en desgewenst opgestuurd naar de lieverd die jij wilt verrassen. Wij schrijven jouw persoonlijke tekst op het kaartje en versturen het naar elk gewenst adres.

Altijd leuk om een cadeautje te sturen met Pasen. Zeker als het kado voor Pasen met liefde is uitgezocht en ingepakt. Echt een leuke verrassing door de brievenbus of aan de deur bezorgd. Natuurlijk hebben we Paascadeaus met paaseitjes van chocolade maar er zijn ook leuke bloemzaadjes of 'zaadbommetjes van Blossombs' of gele Paastulpen van Bloompost door de brievenbus. Genoeg keuze dus in leuke paascadeautjes.

Of je nu een cadeautje voor Pasen voor je familie zoekt of voor je personeel. Bij Verrasjelief & Pakjeaandacht ben je aan het juiste adres. We hebben dus ook diverse paasgeschenken voor Personeel en paasattenties per post.