♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Bloemenpost

Echte tulpen door de brievenbus met kaartje

Een vrolijk en origineel cadeautje, dat heel leuk door de brievenbus past.


€17,95
Kleur Tulpen
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Je kunt van dit pakketje helaas niet meer dan 1 stuk per keer bestellen. Dit omdat elk doosje apart door de brievenbus gaat en dus aparte verzendkosten betaald moeten worden.


Een totale verrassing voor jouw lief, 12 vrolijk gemengde tulpen in een doosje door de brievenbus! Het zijn echte tulpen die 'in slaap' worden vervoerd, dus zonder water. Ze worden geleverd in een mooie doos met uitleg over de reis die de bloemen slapend hebben gemaakt. Heel origineel en lief!

Bij de tulpen komt een kaartje met de tekst 'Voor jou' voorop. Je eigen tekst voor het kaartje kun je achterlaten in het opmerkingenveld bij de bestelling. 

Ook perfect voor Moederdag!

Review

Beoordeling: 5.0/5

  • | Rositha (42)
    Deze tulpjes ontvangen van collega's omdat ik ziek thuis ben. Heel attent en ook heel verrassend verpakt. Ben er erg blij mee!

Haar nog meer verwennen?

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.