♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
VillaVesper

Klein stolpje met edelstenen voor liefde, kracht of troost

Met deze super schattige stolpjes vol liefs, steek jij iemand een hart onder de riem.

€20,95
Type stolpje
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Deze bijzondere stolpjes bevatten prachtige edelstenen. Je kunt kiezen uit het stolpje troost, liefde of kracht. In het potje zit ook een klein briefje met een mooie tekst. Super lief om iemand mee te steunen.

Stolpje liefde

Een stolpje liefde met een rozenkwarts en omschrijving. De rozenkwarts staat voor ´liefde, kalmerend, harmonie en kracht´.  Het glazen stolpje met kurken onderkant bevat een uitgebreide beschrijving/werking van de steen. De afmeting van het stolpje is 7 cm hoog en heeft een diameter van 4,8 cm.

Stolpje troost

Een stolpje troost met de edelstenen amazoniet, rozenkwarts en amethist. Deze stenen geven steun en troost. Het label aan het potje geeft ruimte voor een kleine persoonlijke boodschap en maakt het helemaal af.

Het stolpje bevat een opgerold papiertje met de tekst:
Deze stenen geven jou steun en troost…
De amethist geeft je inzicht in gevoelszaken en kan dit een plekje geven. Het bevordert rust en balans. De rozenkwarts stelt je gerust, geeft troost en helpt je lief te zijn voor jezelf. De steen bevordert de emotionele genezing. De amazoniet zorgt voor bescherming, een emotioneel evenwicht en bevordert de acceptatie. De steen vermindert je verdriet. Heel veel sterkte en hopelijk dragen deze stenen hun steentje bij. De afmeting van het stolpje met kurken bodem is 7 cm hoog en heeft een diameter van 5 cm.

Stolpje kracht
Een stolpje kracht met een rozenkwarts en omschrijving. De rozenkwarts staat voor ´liefde, kalmerend, harmonie en kracht´. Het glazen stolpje met kurken onderkant bevat een uitgebreide beschrijving/werking van de steen. De afmeting van het stolpje is 7 cm hoog en heeft een diameter van 4,8 cm.

Stolpje geluk
Een stolpje geluk met aventurijn en omschrijving. De aventurijn staat voor geluk, blijdschap en optimisme. Het glazen stolpje met kurken onderkant bevat een uitgebreide beschrijving/werking van de steen. De afmeting van het stolpje is 7 cm hoog en heeft een diameter van 4,8 cm.

Het stolpje bevat een opgerold papiertje met de tekst:

De aventurijn is een geluksbrenger. Geluk op alle vlakken: gezondheid, rijkdom, liefde, vriendschap, etc. De edelsteen zorgt voor blijdschap, optimisme en maakt je (weer) levenslustig. Hij heeft een positief effect op je persoonlijke kracht en doorzettingsvermogen en motiveert je om je dromen waar te maken.Review

Beoordeling: 5.0/5

  • | Benjamin de Vries (26)
    Gestuurd naar mijn tante toen ze begon met de chemo's. Ze vertelde dat ze het stolpje naast haar bed heeft staan en dat ze er elke dag naar kijkt. Ik hoop dat het haar echt kracht geeft. Het idee erachter is in ieder geval erg mooi. Het was ook al de volgende dag over en het handgeschreven kaartje maakte het nog persoonlijker zei ze.

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.