♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Verrasjelief

Pepin Olla Terracotta plantenwatergever

Ideaal voor plantenliefhebbers die niet zulke groene vingers hebben ;-)

€24,95
Kleur Pepin Olla
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

De handgemaakte Olla is in Portugal gemaakt van duurzame materialen. Ollas (of Oyas) is een traditionele, natuurlijke manier om water en tijd te besparen en betere planten te laten groeien. Het is een poreuze terracotta pot die je in je plantenbak begraaft en vult met water. Vocht zal langzaam door de muren naar buiten sijpelen en je planten direct bij de wortels water geven. Ideaal dus als ze zelf niet zulke groene vingers heeft. Of vaak langer van huis is.

Na verloop van tijd hechten de wortels zich aan de buitenkant van de Olla en zuigen ze water naar buiten als ze dat nodig hebben. Haar plant neemt precies wat ze nodig heeft, niet meer en niet minder. Eenvoudig !

Elke Olla is individueel verpakt met uitleg op het doosje.

Afmeting ca. 9,5x9,5x17 cm.

Materiaal; klei en kurk

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.