♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug

Schattige bloemvaasjes met zaadjes in houten frame

De ’E n d o’ is een met liefde handgemaakt vurenhouten frame met daarin drie glazen reageerbuisjes. In de reageerbuisjes zitten de 'Kop op!' groeipapiertjes met daarin minimaal 100 kleine blijmakers.

€32,50
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Van deze super leuke bloemvaasjes met zaadjes word je meteen vrolijk! De zaadjes van de veldbloem, de klaproos of het vergeet-me-nietje gaan er gegarandeerd voor zorgen dat je vrouw/collega/vriendin heel lang kan genieten van dit cadeau. Het is een verrassing welke groeipapiertjes erbij zitten.

Hoe werkt het? 

Leg het papier binnen in een potje of buiten in de tuin op het zand. Dek het groeipapier af met ongeveer 2 cm aarde. Geef elke dag wat water en al na ongeveer een week ontkiemen de eerste plantjes.

De beste tijd om buiten te planten, is van half mei tot oktober. Binnen in een potje kan het het hele jaar. Zorg altijd voor voldoende licht, warmte en water. Als de bloemetjes bloeien kun je ze afknippen en in de vaasjes plaatsen.

Dit Endo bloemenrekje van Kop op! is perfect om te geven wanneer je iemand sterkte wilt wensen, wilt bedanken of als iemand jarig is. 

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.