♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Voets

Cancake met leuke teksten.

Met dit originele cadeautje vrolijk jij haar op! Een heerlijke cake in een blikje mét een gezellig kaarsje of een hartjes-sterrenflikker.

€12,95
Cancake tekst blikje
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Een grote verjaardagstaart is niet meer nodig :-). Dit is een super origineel én lekker cadeautje! Open het blik, plaats het kaarsje in de cake, steek hem aan het het is feest!

Onze Cancakes met kaarsje zijn het perfecte cadeau! Bakken is NIET nodig. Wondercandle Cancakes zijn een taartje-to-go en worden in een traditionele Duitse bakkerij gebakken in het gesloten blik. Daardoor hebben ze een houdbaarheid tot 18 maanden.

De cancakes worden in samenwerking met de non-profit organisatie Lebenshilfe E.V. in Duitsland geproduceerd. Zij hebben gehandicapte mensen in dienst.

Afmeting ca. 8,5 cm hoog en ca. 130 gram taart

Haar nog meer verwennen?

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.