♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Verrasjelief

Brievenbus Cadeautje met boodschap

Een boodschap door de brievenbus! Een lief doosje met een kaarsje 'troost' of 'beterschap' of 'liefde' of 'proost', en een zakje met bloemzaadjes met bijpassende tekst.

€12,95
Type brievenbuscadeautje boodschap
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Dit brievenbuscadeautje kun je voor veel gelegenheden gebruiken. Gewoon omdat je aan iemand denkt, voor een lieve vriendin of voor haar verjaardag. Een persoonlijk en lief brievenbuscadeautje dus. Het kaarsje zit in een leuk linnen zakje en draagt de tekst 'troost' of 'beterschap' of 'liefde' of 'proost'. De bloemzaadjes zorgen voor gezellige wilde bloemen in de tuin en ook dit zakje heeft een bijpassende tekst. Dus ook een leuk setje als opkikker of voor iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken.


Het cadeausetje past door de brievenbus dus de ontvanger hoeft niet thuis te zijn.

Review

Beoordeling: 5.0/5

  • | Esmeralda (49)
    Het was een heel schattig pakketje door de brievenbus om mij een hart onder de riem te sturen. Heel lief en mooi ingepakt. Fijn als mensen aan je denken.

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.