♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Verrasjelief

Armbandje 'Mama' met rozenkwarts in goud of zilver

Dit superfijne armbandje is speciaal gemaakt voor Verrasjelief. Op het bedeltje staat mama en daar hangt een heel klein steentje rozenkwart aan. 


€25,95
Kleur mama armbandje
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Met dit armbandje met een klein steentje van rozenkwarts scoor je zeker punten bij jouw moeder! Het armbandje is speciaal ontworpen voor Verrasjelief en handgemaakt door de Nederlandse Anouk van Saint Clairmont. Zij heeft de bedeltjes zelf gegraveerd en de armbandjes samengesteld op ons verzoek. Mooi he :-)!

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid.  

Meer heb je niet nodig voor een lief cadeau voor de leukste moeder of voor iemand die net moeder is geworden.

Omtrek: 17 cm lang en 3 cm korter te verstellen.

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.