♡ POSTNL heeft af en toe vertraging. Wil je zéker weten dat een pakketje voor een bepaalde datum binnen is, zet hem dan op drie dagen eerder versturen en een notitie voor ons dat op het etiket staat 'pas openen op....' Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Verrasjelief

Schitterende vergulde oorbellen in twee varianten

Deze stijlvolle en feestelijke oorbellen hebben we in twee varianten. De oorbellen zijn handgemaakt! 

€30,95
Handgemaakte oorbellen in diverse kleuren en formaten van Annet
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Deze sprankelende en stijlvolle oorbellen hebben we in twee varianten. Je kan dus zelf uitkiezen wat het beste bij je vrouw/jezelf/je moeder of je dochter past. Door de stijlvolle en rustige kleuren passen ze bij iedere outfit!

De oorhangers hebben vergulde haakjes (18k) en de kristallen zijn crystalclear facet geslepen in een vergulde setting. Deze schitterende oorbellen voelen niet 'zwaar' in je oren en zijn handgemaakt door Annet. Ze variëren in lengte van 4 tot 5,5 cm.

Je kunt kiezen uit deze varianten:

- vergulde oorbellen met heldere, transparante kristal en verguld hartje

- vergulde oorbellen met grijze, transparante facetstenen


Stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.