♡ POSTNL heeft af en toe vertraging. Wil je zéker weten dat een pakketje voor een bepaalde datum binnen is, zet hem dan op drie dagen eerder versturen en een notitie voor ons dat op het etiket staat 'pas openen op....' Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Verrasjelief

Vrolijke bommetjes met bloemzaadjes voor meer bijen en vlinders

Breng kleur in haar wereld met deze nieuwe, unieke en vrolijke zaadbommetjes! 

€14,25

Stuur ons een mail als je op de hoogte gehouden wilt worden.

  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Met de vrolijk gekleurde zaad ’bommetjes’ van Blossombs creëer je een ware bloemenzee en voedselparadijs voor bijen en vlinders. Ze zijn super nieuw en uniek en gemaakt in Nederland. De 'bommetjes' zijn gevuld met biologische, wilde bloemzaden en natuurlijke klei, 100% natuurlijke nutriënten en kleurpigmenten.

Uiteraard zijn ze 100% veilig en getest op snelle ontkieming en groei.

Gooi de "zaadbommetjes" van Blossombs dus overal en geef kleur aan je eigen buurt: in je tuin, in een pot op je balkon, op een braakliggend stukje grond, kale berm of langs de kant van een sloot! Want hoe meer bloemen, hoe meer voedsel er is voor de bijen, vlinders, en hommels.

Het enige wat jij nog moet doen is wachten op een regenbui (of gebruik een gieter) en de Blossombs doen de rest!

Zaaitijd: maart t/m juli

Wij pakken het doosje desgewenst ook nog eens vrolijk in, schrijven jouw persoonlijke boodschap op een kaartje en versturen rechtstreeks naar de gelukkige ontvanger!


Review

Beoordeling: 5.0/5

  • | Walter (56)
    Gegeven aan alle medewerkers na een uitmuntende prestatie. Gewoon om ze even te bedanken. Het werd heel goed ontvangen door zowel de vrouwen als de mannen. Handig dat het team van Verrasjelief en Pakjeaandacht de kaartjes met de hand heeft geschreven waardoor het een heel persoonlijk cadeautje werd. Een voordeel is dat het door de brievenbus past dus men hoeft niet thuis te zijn.

Stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.