♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Bloemenpost

Bijzondere bloemen- of plantenpuzzel met 1000 stukjes

Een origineel cadeautje door de brievenbus!

€15,95
Type puzzel
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Je kunt van dit pakketje helaas niet meer dan 1 stuk per keer bestellen. Dit omdat elk doosje apart door de brievenbus gaat en dus aparte verzendkosten betaald moeten worden.

Wat een grappige verrassing, deze brievenbuspuzzel! Deze bloemen of plantenpuzzel is leuk voor jong en oud en wordt ook nog eens leuk verpakt. Er wordt een leuk wit kaartje bij gedaan met de tekst 'Voor jou...'. Laat in het opmerkingenveld tijdens het bestellen achter wat wij op kaartje mogen zetten en verstuur deze leuke verrassing naar haar!

Afmetingen gelegde puzzel: 48,5 cm x 68 cm

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.