♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Return to sender

Gelukskaarsen in de vorm van een zon en een maan

Met deze duurzame kaarsen van Return to Sender steun jij vrouwen in Indonesië. 

€16,95
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Een prachtige set gelukskaarsen in de vorm van een zon en een maan met een stukje bladgoud... Deze kaarsen zijn gemaakt door veelal vrouwelijke vakmensen in Oost Java, Indonesië. Het bladgoud symboliseert geluk in Azië. Voor de productie van de kaarsen wordt alleen duurzame palmolie gebruikt. 

De productie van deze kaarsen levert voor veel vrouwen een vast inkomen op, waardoor ze zelfstandig in hun levensonderhoud kunnen voorzien. Aangezien de grond in Oost Java niet zo vruchtbaar is, is de werkgelegenheid die ontstaat extra belangrijk. In samenwerking met Plan International Nederland wordt een deel van de winst van deze kaars besteed aan beroepsopleidingen voor veelal jonge vrouwen. Jij een mooi product, zij een beter leven.

 Productinformatie

- Materiaal: duurzaam ingewonnen palmolie.

- Hoogte: 5 cm | Diameter:12 cm.

- De kaarsen zijn handgemaakt en uniek, waardoor charmante imperfecties kunnen ontstaan. De kaarsjes kunnen daarom iets afwijken van de foto.

Natuurlijk ook heel geschikt als sterktecadeau voor haar.

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.