♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Roosmarijn Knijnenburg

Pronkplekje 'Hold it Cherish of Reminisce of Simplicity' met gleufjes en vaasje en kaarsje

Een eigen pronkplekje van hout inclusief vaasje en duurzaam waxinelichtje.

€26,95
Type Hold it plankje
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Wat zijn we blij met de mooie pronkplekjes van Roosmarijn Knijnenburg. Mooi en eenvoudig ontworpen houders van beukenhout, die met zorg en aandacht zijn geproduceerd. De producten zijn kwalitatief hoogwaardig, mooi verpakt met oog voor detail en kunnen bij elke gelegenheid worden gebruikt of cadeau worden gegeven. 

Hold it + cherish

De Hold it + cherish, met twee ronde uitsparingen en twee gleufjes, kan voor anderen een situatie creëren om op een mooie respectvolle manier een aandenken te maken. En biedt een prachtig podium voor je lievelingsfoto of zelfgemaakt kunstwerkje. In de koker vind je een houder, een glazen vaasje en een waxinelichtje.

Hold it + Reminisce

Geef dat lieve gedichtje of een dierbare foto een mooie plek in de massieve beukenhouten houder Hold it + reminisce. Een houvast voor dat ene aandenken waar jij vrolijk van wordt en waarde aan hecht. In de koker zit de houten houder, het glazen vaasje, het waxinelichtje, de druppelvanger en 1 potlood kaarsje.

Het potlood kaarsje wordt door de Haegsche Ambachtelijke Kaarsenmakerij gemaakt waar mensen met een handicap of achterstand tot de arbeidsmarkt werken. Zij krijgen in de kaarsenmakerij een beroepsgerichte opleiding en er wordt aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. De kaarsjes worden nog ouderwets gedompeld en branden 1,5 uur. Zonder vet, olie en geurstof!

Hold it + Simplicity

De Holt it + simplicity kan voor anderen een situatie creëren om op een mooie respectvolle manier een aandenken te maken. En biedt een prachtig podium voor je lievelingsfoto of zelfgemaakt kunstwerkje.

De mooie kartonnen koker bevat de houten houder, twee messing buisjes, het waxinelichtje en gouden theelichthouder + 2 gedroogde lagurus bloemen.  

Een eigen pronkplekje voor het bloemetje dat onderweg is geplukt, niet meer in de vaas past of is geknakt. Ook ideaal om je stekjes te laten wortelen in het water voordat ze de grond in gaan. En heb je niks voor in het vaasje? Brand dan gezellig s'avonds een waxinelichtje. Het waxinelichtje past precies op de plek van het vaasje van de Hold it + Cherish + Simplicity, zo kun je elke keer een andere setting maken die jij het best bij de foto of kaart vindt passen!

De Hold it wordt met de hand gemaakt en kan verschillen in houtstructuur.  Elk exemplaar is uniek!     

Duurzaam en handgemaakt in Nederland. Het hout wat gebruikt wordt is FSC gecertificeerd. Het pronkplekje wordt verstuurd in een mooie stevige geschenkkoker. 

LET OP bij het branden van het waxinelichtje dat de kaart of foto niet te dicht bij de vlam in de buurt komt!

Afmetingen: Beuken plankjes: B 26 cm x H 2,7 cm x D 5,5 cm / glazen vaasje H 7 cm + waxinelichtje (Hold it + Cherish) of potloodkaarsje (Hold it + Reminisce).

Excl. glazen geurkaarsje & exclusief kaarten 

Review

Beoordeling: 5.0/5

  • | Nicolaas (64)
    Ontvangen omdat mijn vrouw is overleden. Ik heb haar bidprentje er in staan en elke week een verse bloem. Heel blij mee.

Haar nog meer verwennen?

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.