♡ POSTNL heeft af en toe vertraging. Wil je zéker weten dat een pakketje voor een bepaalde datum binnen is, zet hem dan op drie dagen eerder versturen en een notitie voor ons dat op het etiket staat 'pas openen op....' Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Zoedt

Bijzonder huisje met sterkte gedichtje

Een bijzonder cadeautje voor iemand die een moeilijke tijd heeft. In het pakketje zit een huisje met een klein gedichtje en een houten standaard om iemand sterkte te wensen.

€9,95
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Met dit cadeautje steek jij iemand een hart onder de riem. Op het huisje staat een bijzondere tekst: 'Ik wens je lichtpuntjes, kracht en moed. En ik wil tegen je zeggen, wat doe je het goed!'. Voor een beetje warmte en om te laten weten dat je aan diegene denkt. Uiteraard pakken wij het cadeautje passend in. Mooi om iemand sterkte en kracht te wensen. Of te zeggen dat je heel trots bent op diegene.

Het huisje is 11 cm breed en 15,5 cm hoog. 

Interessegebieden

Stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.