♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Verrasjelief

Boek How to Reset

Een boek vol met eenvoudige tips voor haar om zichzelf opnieuw te ontdekken en volop te leven!

€13,95
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Om je leven te resetten hoef je niet je hele bestaan op zijn kop te zetten. Elke dag een paar kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken. Aan de hand van een hele hoop handige suggesties, tips en activiteiten neemt 'How to reset' je mee op een vriendelijke maar krachtige reis om jezelf, je passies en je principes opnieuw te ontdekken. Neem rust. Denk na. Laad je op. Reset.

Dit boek helpt haar om wat meer rust te vinden in haar drukke bestaan. Erg leuk om te geven voor een verjaardag of bijvoorbeeld voor Moederdag een verjaardag!

Afmetingen: 18,9 x 20,9 x 2,9 cm

Interessegebieden

Haar nog meer verwennen?

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.