♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Verrasjelief

Giftset "Tijd voor jezelf"

Een heerlijke giftset voor een momentje voor jezelf.

€21,95
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Een heerlijk en lief setje dat je haar gunt als ze wat tijd voor zichzelf nodig heeft. De sojageurkaars is gemaakt van biologische sojawas en heeft de geur Fresh Cotton en brandt ca. 30 uur. Afmetingen: 80 x 50 mm.

De geur fresh cotton is een zachte en lichte geur die haar huis laat ruiken alsof het net uit de wasmachine komt. Een frisse, pure en comfortabele mix van amber, citrus, lelie en jasmijn met een zacht vleugje muskus. 

Het kaarsje kan ze branden tijdens een heerlijk ontspannen momentje met deze chill pills. Het (voeten)bad zal heerlijk gaan ruiken naar Fresh Cotton zodat ze lekker kan ontspannen. Een frisse, pure en comfortabele mix van amber, citrus, lelie en jasmijn met een zacht vleugje muskus. 

Laat 1, 2 of zelfs 3 balletjes in het (voeten)badwater vallen, ze zullen meteen gaan bruisen en oplossen. 

Afmetingen flesje: 6,5 X 13 cm

Inhoud: 16 chill pills á 3,5 x 1,5 x 1 cm

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.