♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Return to sender

Gelukskaarsje in de vorm van een hart

Met deze duurzame kaars van Return to Sender steun jij vrouwen in Indonesië. 

€11,95
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Een prachtige gelukskaarsje met een boodschap... Deze kaars is gemaakt door veelal vrouwelijke vakmensen in Oost Java, Indonesië. Het hart en het bladgoud symboliseren geluk in Azië. Voor de productie van de kaarsen wordt alleen duurzame palmolie gebruikt. 

De productie van deze kaarsen levert voor veel vrouwen een vast inkomen op, waardoor ze zelfstandig in hun levensonderhoud kunnen voorzien. Aangezien de grond in Oost Java niet zo vruchtbaar is, is de werkgelegenheid die ontstaat extra belangrijk. In samenwerking met Plan International Nederland wordt een deel van de winst van deze kaars besteed aan beroepsopleidingen voor veelal jonge vrouwen. Jij een mooi product, zij een beter leven.

 Productinformatie

- Materiaal: duurzaam ingewonnen palmolie.

- Hoogte: 5 cm | Diameter: 7 cm.

- De kaarsen zijn handgemaakt en uniek, waardoor charmante imperfecties kunnen ontstaan. Het kaarsje kan daarom iets afwijken van de foto.Tip: leuk cadeau voor De Dag van de Zorg!

Review

Beoordeling: 5.0/5

  • | Hannelore (19)
    Ik heb deze kaars gekregen omdat ik examen moest doen. Heel lief en een mooi verhaal erachter. Het was ook heel mooi ingepakt met een handgeschreven kaartje.

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.