♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug

Doosje vol liefde

Het ideale romantische cadeau voor haar. Een prachtig vormgegeven doosje, gevuld met de mooiste spreuken over vriendschap en liefde. 

€17,95
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Dit doosje is gevuld met 144 liefdevolle spreuken. Met de pincet die bij het doosje in zit, kunnen de rolletjes papier uit het doosje gehaald worden. Elke keer een beetje liefde om de rest van de dag mee te dragen. Perfect om te geven aan iemand die jij speciaal vindt!!

De spreuken zijn Nederlandstalig en ook een leuk cadeau voor jouw liefste vriendin!

Ook leuk als Valentijnscadeau voor jouw vrouw!


Review

Beoordeling: 5.0/5

  • | Julius (21)
    Mijn vriendin was heel blij met deze verrassing. Ze haalt regelmatig een briefje uit het doosje. Omdat we niet samenwonen was het heel leuk om het op afstand te versturen en dat er een leuk kaartje bij kon.

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.