♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Verrasjelief

Cadeaudoosje DIY vogel vetbol maken 'Klein geluk verspreiden'

Voor de creatieve natuurliefhebster. Een leuk doosje met ingrediënten en een beschrijving om een leuke vetbol te maken voor vogels in de tuin of op het balkon.

€15,95
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Een leuk cadeau voor de echte vogelliefhebster. Dit cadeaudoosje ‘Klein geluk verspreiden’ is speciaal voor tuinvogels; Een do it yourself pakketje dat door de brievenbus past. 

Hiermee breng je leven in de brouwerij in haar tuin. De vogels zullen je dankbaar zijn en erop los kwetteren in een prachtig fluitconcert.  Dat is pas klein geluk. Enjoy!


Inhoud: een zakje strooivoer (100 gr.), zakje reuze zonnebloem zaden met plantensteker, ronde RVS ring, touwtje, DIY instucties in informatief vouwboekje voor het maken van een vetbol en een grote kaart.

Wij pakken het cadeau desgewenst ook nog vrolijk in, schrijven desgewenst jouw persoonlijke boodschap op een kaartje en versturen rechtstreeks naar de gelukkige ontvanger!

Tip: ook een leuk cadeautje voor Moederdag

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.