♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Verrasjelief

Boek "Me Time"

Wanneer heeft ze voor het laatst wat tijd genomen voor zichzelf? 

€13,99
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Zitten er voor jouw vriendin, vrouw of moeder te weinig uren in een dag? Werkt ze hard en vliegt ze van hot naar her? Verliest ze zichzelf daar soms bij uit het oog?

Dit boekje neemt haar mee op het pad van Me-time en Self-care. Het laat haar zien hoe ze meer tijd voor zichzelf kan inplannen zonder dat er andere kostbare tijd verloren gaat. Ze leert stress-signalen herkennen bij zichzelf en ze leert om stress om te zetten in ontspanning. 

Dankzij de leuke en makkelijk uit te voeren tips, krijgt ze snel weer de regie over haar eigen leven terug. De inspirerende citaten geven je iets om over na te denken, terwijl de ontspanningsoefeningen je helpen je lijf te ontspannen.

Afmeting: ca. 20 x 17 cm 

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.