♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Verrasjelief

Leuke bloembollen in vrolijke zak, 'Bee happy' of 'Lots of luck'

Verras haar met deze 50 bloemenbolletjes voor een verfrissende tuin!

€14,95
Bloembollen Bee happy of Lots of luck
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Wist je dat sinds de Victoriaanse tijd iedere bloem een eigen betekenis heeft? In die tijd communiceerden geliefden namelijk in het geheim met elkaar via bloemen. Met hulp van deze bloementaal kun je bloemen het woord voor je laten doen! In elk zakje van Veer & Moon zitten 50 bollen waarvan 6 verschillende bloemen! Blauw druifje, crocus, anemone blanda, tulipa linfolia, nectaroscordium en chionodoxa. Plant ze vanaf september tot en met december, ze bloeien in het voorjaar. Bewaar de bollen tot het moment van planten koel en droog.

Wij pakken het cadeautje desgewenst ook nog eens vrolijk in, schrijven jouw persoonlijke boodschap op een kaartje en versturen rechtstreeks naar de gelukkige ontvanger!

Tip: ook een lief cadeau om iemand sterkte te wensen of een hart onder de riem te sturen.

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.