♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Verrasjelief

Prachtige en handige ijskoeler 'Nice cooler' in zilverkleur

Deze mooie en handige 'Nice cooler' is een origineel cadeau als je iets te vieren hebt of als iemand net is verhuisd.

€37,95
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Voor de echte liefhebber van bubbels zoals Prosecco, Cava en Champagne. Deze prachtige ijskoeler 'Nice cooler' kan flessen met gemak lang koel houden. De zilverkleur geeft de wijnkoeler een extra stijlvolle en feestelijke uitstraling. Super leuk en erg origineel om te geven!

Gebruiksaanwijzing:

Vul de vorm met water tot 1/2 cm onder de rand. Plaats de deksel bovenop voor een egalere bodem en een beter behoud van de vorm. Bevries het water 24 uur, afhankelijk van de instelling van uw vriezer. Laat daarna de vorm een tijdje acclimatiseren op kamertemperatuur en giet vervolgens heet water binnen in de vorm. Leeg gieten na een paar minuten en vervolgens plaats je de Nice cooler op de schaal om het ijswater op te vangen. Eronder een schaal voor het condensatiewater. (Het ijs smelt weg in ongeveer 6 uur.) Plaats de fles gekoeld in de Nice cooler voor direct koele drankjes.

Product specificaties:

Afmeting : 16 x 16 x 18 cm

Materiaal: Plastic

Kleur: Wit

Haar nog meer verwennen?

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.