♡ POSTNL heeft af en toe vertraging. Wil je zéker weten dat een pakketje voor een bepaalde datum binnen is, zet hem dan op drie dagen eerder versturen en een notitie voor ons dat op het etiket staat 'pas openen op....' Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Bloemenpost

Plankje met twee vaasjes en droogbloemetjes en kaartje

Een speciaal cadeautje voor een blijvende herinnering.

€19,95
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Je kunt van dit pakketje helaas niet meer dan 1 stuk per keer bestellen. Dit omdat elk doosje apart door de brievenbus gaat en dus aparte verzendkosten betaald moeten worden.

Met dit enorm populaire cadeautje bezorg je iemand een blijvende herinnering...

De stijlvolle houten standaard biedt ruimte aan twee schattige vaasjes met prachtige droogbloemen en heeft bovendien een plek voor jouw persoonlijke wenskaart. Een echt duurzaam cadeau dat nooit zal verwelken. Je kunt kiezen uit de gele (hi) kaart of de witte kaart (voor jou).

- Bezorgd door de brievenbus
- Inclusief vaasjes, plankje, droogbloemen en kaartje
- De droogbloemetjes zijn steeds iets anders dus kunnen afwijken van de foto
- Feestje om open te maken
- Een blijvend geschenk / Droogbloemen verwelken niet
- jouw persoonlijke wenskaart.

Schrijf in het opmerkingenveld bij jouw bestelling voor welk kaartje je kiest en welke tekst we er op mogen laten printen.

Review

Beoordeling: 5.0/5

  • | Sandra (39)
    Ik heb dit cadeautje een paar keer verstuurd om iemand sterkte te wensen na een verlies. Zij plaatsen een mooie foto van hun dierbare in de standaard en hebben zo een blijvende herinnering. Het is elke keer een dankbaar geschenk.

Stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.