♡ POSTNL heeft af en toe vertraging. Wil je zéker weten dat een pakketje voor een bepaalde datum binnen is, zet hem dan op drie dagen eerder versturen en een notitie voor ons dat op het etiket staat 'pas openen op....' Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Verrasjelief

Herinneringsboek, invulboek om dierbare herinneringen vast te leggen

Dit invulboek inspireert om mooie verhalen en grappige anekdotes over een overleden dierbare vast te leggen.

€19,99
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Het delen van herinneringen kan veel troost geven na het verlies van een dierbare. Maar een herinnering op papier zetten is niet altijd even makkelijk. Dit invulboek inspireert om mooie verhalen en grappige anekdotes over een overleden dierbare vast te leggen. Ingevuld door vrienden en familie ontstaat er een uniek en waardevol herinneringsboek.

Lisa Kroon (1990) verloor in 2014 haar ouders en bleef samen met haar zus achter. Lisa maakte Herinneringsboek, een invulboek om herinneringen van een overleden dierbare in op te schrijven.

Concept van Lisa Kroon. Met illustraties van Maartje van den Noort en gedichten van o.a. Toon Hermans en Ida Gerhardt.

Afmetingen : 261 x 192 x 16 mm.

Uitvoering: Paperback

Aantal pagina's : 112

Haar nog meer verwennen?

Stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.