♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Roosmarijn Knijnenburg

Troostbedeltje zwaluw in brass

Een lieve zwaluw in een prachtig doosje. Fijn om bij je te dragen als herinnering.

€18,50
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Herinneringen zijn er om te koesteren. De zwaluw staat voor bescherming en hoop. Een kleine tastbare herinnering om bij je te dragen, vast te kunnen houden om mooie herinneringen op te halen. In gedachten weer even heel dichtbij. 


Het brass bedeltje komt in een mooi subtiel doosje met gouden letters met een klein kaartje waarop de uitleg van het bedeltje staat.

De bedeltjes worden gemaakt in een kleine werkplaats in Mexico waar ze dames leren computers te gebruiken, Engels te begrijpen en goed te communiceren,  op het door hen gewenste gebied te werken en in het algemeen voor zichzelf op te komen!


Afmeting ca. 4 cm.
Interessegebieden

Haar nog meer verwennen?

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.