♡ POSTNL heeft af en toe vertraging. Wil je zéker weten dat een pakketje voor een bepaalde datum binnen is, zet hem dan op drie dagen eerder versturen en een notitie voor ons dat op het etiket staat 'pas openen op....' Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Verrasjelief

Giftset 'borreltijd'

Deze leuke borrelset compleet met tapasplank en lekkernijen is voor heel veel gelegenheden leuk om te geven.

€26,95
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Dat is nog eens handig. Een complete borrelplank laten versturen met de post. Je geeft een mooie robuuste houten tapasplank met natuurlijke uitstraling en fijne afmeting. De borrelplank is voorbewerkt met olie.

Bij een borrelplank hoort natuurlijk een lekkere bubbel. Een feestelijk mini flesje kwaliteitsprosecco van Il Mio Gusto! Daarnaast heerlijke 'patatas fritas' (lees chips :-)), gezellige dipstokjes en een potje met aïoli. Een compleet cadeau om iemand te feliciteren omdat hij of zij geslaagd is, een nieuw huis heeft, jarig is, een jubileum viert enzovoorts. 

Let's borrel!

Afmeting ca 50x14x1.5 cm
Exclusief waxinelichthoudertje

Haar nog meer verwennen?

Stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.