♡ POSTNL heeft af en toe vertraging. Wil je zéker weten dat een pakketje voor een bepaalde datum binnen is, zet hem dan op drie dagen eerder versturen en een notitie voor ons dat op het etiket staat 'pas openen op....' Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug

Borrelplanken Boek

De musthave voor de borrelaars onder ons! Prachtig boek met onweerstaanbare borrelhapjes. Eventueel als giftset samen met een gave borrelplank van Bowls and Dishes.

€16,99
Borrelplank kookboek met of zonder borrelplank
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Dit boek laat je inspirerende borrelplanken zien met ideeën voor mooie gerechten, super leuk om cadeau te geven aan iemand anders maar zeker ook aan jezelf. Met dit boek kan er geen misverstand ontstaan of er een heerlijke borrelplank op tafel staat. 

Dit super leuke boek maakt onderscheid in de volgende planken;

- De kaas- & fruitplank

- De Brunchplank

- Het Barbeceuefeest

- Tafel vol zeevruchten

- De Antipasti-plank

- De Vegetarische plank

- De Griekse plank

- De Mezzeplank

Afmeting 21 x 26 cm.

Hoe gaaf is het om direct een prachtige borrelplank bij het cadeau te geven? Wij hebben gekozen voor een grote 59 cm plank van het mooie merk 'Bowls and Dishes'. 

De plank van Bowls and Dishes zeer geschikt voor lekker stokbrood, als tapasplank en als kaasplank. Zeker weten dat dit cadeau jarenlang zorgt voor een extra dimensie op tafel. Wil je een ander formaat of een persoonlijke tekst in de serveerplank? Neem contact met ons op via de mail, telefoon of chat. We helpen je graag.

Let op: de vorm en kleur is elke keer net anders, afhankelijk van de boom :-)

Afmeting ca 59 cm x 18 cm.

Stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.