♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡

8 Tips: Cadeau geven aan een vrouw, waar let je op?

Waar moet je op letten bij het geven van een cadeau aan een vrouw?

Natuurlijk zijn er geen vaste regels voor het geven van een cadeau maar er zijn wel gebruiken en er zijn zeker tips die je kunnen helpen bij het uitzoeken en op de juiste manier geven van een cadeau. Wij hebben de acht belangrijkste tips voor jou op een rijtje gezet.

  1. Aandacht. Het allerbelangrijkste is de aandacht die je geeft aan de ontvanger. Jij wilt graag iets geven waar de ander blij van wordt. Laten we eerlijk zijn, daar word jij namelijk weer blij van 😊. Maar hoe weet je nou waar de ander blij van wordt? Weet je haar hobby’s? Of waar ze echt van houdt? Dan wordt het al een stuk makkelijker. Bij elke hobby valt wel een cadeau te bedenken. Op de site van Verrasjelief staan cadeaus onderverdeeld in verschillende categorieën zoals ‘koken & tafelen’ of ‘mode & sieraden’.

  2. Behoefte. Bedenk waar de ander behoefte aan kan hebben. Heeft iemand bijvoorbeeld een zwaar jaar gehad? Dan kun je een symbolisch cadeau geven zoals een sieraad met een edelsteen of een kistje met complimenten. Heeft zij net een campertje gekocht? Geef dan bijvoorbeeld een draagbare buitenlamp of een biologische buitenkaars met leuke tekst

  3. Persoonlijk. Maak een cadeautje persoonlijk door een kaartje toe te voegen met een persoonlijke tekst er op. Waarom gun je haar dit cadeau en, nog belangrijker, wat betekent zij voor jou? Dat vinden vrouwen fijn om te horen ♡!

  4. Algemeen is ook goed. Weet je echt niets persoonlijks over haar? Het geeft dan niet om een wat algemener cadeau te geven zoals een luxe giftset met lichaamsverzorging of een heerlijke geurkaars. Dit zijn namelijk cadeaus die iedereen kan gebruiken en het gaat erom dat je aan die ander hebt gedacht en dat je haar jouw oprechte aandacht schenkt.

  5. Maak een setje. Wij merken dat veel vrouwen het leuk vinden om cadeautjes te krijgen die bij elkaar passen. Zogenaamde giftsets of cadeausets. Bijvoorbeeld lekkere thee en chocola bij een mooie theepot of een kaarsje met tekst in dezelfde kleur als een zeephart met tekst zodat het mooi bij elkaar past.

  6. Een onverwacht moment is top. Bedenk eens een ander moment dan haar verjaardag of jullie trouwdag. Élke dag kan goed zijn. Als het namelijk onverwacht is, dan is een verrassing nóg leuker. Daar fleurt elke vrouw van op 😊!

  7. Zorg voor een mooie verpakking. Als je dat zelf niet kunt, laat het dan doen door de winkel waar je het koopt. Er zijn ook veel online winkels waar je tegen betaling (of gratis zoals bij Verrasjelief) gebruik kunt maken van hun inpakservice. Zij volgen de laatste trends en doen er alles aan om jouw feestje compleet te maken.

  8. Geef niet op. We weten het...vrouwen kunnen heel kieskeurig zijn 😊 . Is het cadeautje minder enthousiast ontvangen dan je had gehoopt? Geef dan niet op!! Het zou heel jammer zijn om dan maar te stoppen met het geven van cadeautjes (want dat vindt ze namelijk ook niet leuk...). Een volgende keer weet je weer iets meer en tref je het misschien juist perfect! Bij Verrasjelief staan we je graag bij met raad en daad dus maak gebruik van onze chatfunctie of bel of mail ons.

We helpen graag!

Met verrassende groet,

Maike, Anne-Jet, Anique en Liesbeth

Geplaatst op feb 25, 2021