Klanttevredenheid

Hoe meten wij klanttevredenheid?


Voor veel branches is klanttevredenheid één van de belangrijkste pijlers. Dat geldt zeker voor die van Verrasjelief. Maar ook voor mij persoonlijk. Ik word echt héél blij van blije mensen en van blije klanten. Een week of twee na het bezorgen van een cadeau vraag ik vaak aan mijn klanten of ze tevreden waren over de cadeaus en over het proces. Dit doe ik niet via een automatische mailing, maar ik mail ze persoonlijk, vraag of het cadeau in de smaak is gevallen en hoe ze het proces ervaren hebben. Ik kan bijna niet uitleggen hoe superfijn het is om zoveel lovende reacties terug te horen. En maar één retour op alle bestellingen die er zijn geweest, dat is toch geweldig?

Wat willen onze klanten nog meer?

Uit de respons die ik krijg komen gelukkig ook tips naar voren. Tips om de klantreis nog beter te laten verlopen. Ik probeer zoveel mogelijk te luisteren naar mijn klanten en heb de afgelopen maanden een aantal wensen in kunnen willigen. Zo zijn de volgende tools vanaf nu ingebouwd in de website.

♡ Een vrouw kan een verlanglijstje aanmaken en direct vanaf de site naar haar partner versturen per app of mail  https://verrasjelief.nl/verlanglijstje 

♡ De verzender kan een gewenste verzenddatum selecteren

♡ Er staan reviews bij cadeaus en reviews over Verrasjelief

♡ De zoekfunctie is geactiveerd

Mocht jij nog meer tips of wensen hebben? Of mis je bepaalde cadeaus? Laat het mij alsjeblieft weten via liesbeth@verrasjelief.nl.


Offline events

Naast online blijven we ook offline actief. Dit doen we om meer naamsbekendheid te genereren en om onze cadeaus (waar we heel trots op zijn) te showen aan een breder publiek. Dus wil je mij live ontmoeten en een deel van onze cadeaus in het echt voelen en ruiken, kom dan gezellig naar één van onderstaande events:

♡ Woensdag 13 maart: Introductie Audi E-tron bij Pouw in Deventer (Aanmelden introductie)

♡ Woensdag 17 april: Trouwbeurs Boode in Bathmen (Trouwbeurs Boode Bathmen)

♡ Zondag 28 april: Trots Fair Kasteel Wijchen (Trots Kasteelfairs )

♡ Woensdag 8 mei: Ladies Night Pathé Bioscoop Hengelo Ov (Pathé Ladies Night)

♡ Zondag 12 mei: Trots Fair Kasteel Baarn (Trots Kasteelfairs )Collectie uitbreiden

Ondertussen blijven we natuurlijk ook op zoek naar de mooiste en leukste unieke cadeaus voor vrouwen en hebben we binnenkort weer een gezellige cadeau-selectie-avond met ons damesteam. Er staan nu ook al veel nieuwe cadeaus online en er volgen er dus steeds meer: www.verrasjelief.nl

De volgende keer hou ik jullie uiteraard op de hoogte van de voortgang. Bedankt voor het lezen weer en voor alle leuke reacties die ik steeds krijg!!

Met verrassende groet,

Liesbeth ten Voorde

CSO (Chief Surprise Officer)