♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug

Hartverwarmende "Hug" thee (of Happy Smiles of A cup of Love tea)

De doosjes bevatten heerlijke thee en een thee-ei. Te kiezen uit 3 super leuke varianten 'Hug Tea', 'Happy Smiles' en 'A cup of Love thee'.

€12,95
Cabinet of Curiositeas
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Lekker en super lief! Deze thee bestaat uit een mix van verschillende thee en vrolijke kleurtjes. Super lief voor iemand die wel een knuffel of een hart onder de riem kan gebruiken, een beetje positiviteit of een rust momentje. In het leuke doosje zit ook een thee-ei (die kan er net anders uitzien dan op de foto).

♡ Hartverwarmende Hug Tea, a tea full of flowers!

Zwarte thee, Korenbloemen, natuurlijk bergamot aroma, kaasjeskruid bloem, rozenkransbloemen, saffloerbloesem, zonnebloembloesem, rozenbloemblad.

Happy Smiles, Enjoy a cup of positivitea!

Groene thee, verbena.

♡ A cup of Love, Lots of love in a cup!

Groene thee, witte druiven, limoengras, rabarber en bourbon vanille.

Tip: ook een leuk cadeau voor een collega.

Reviews

Beoordeling: 5.0/5

  • | Thea (75)
    Ik kreeg deze knuffel thee van een vriendin. Heel lief. Heel lekker en heel mooi ingepakt.
  • | Yvette Stroeve, Teamleider Bedrijfsvoering kliniek Ouderen Almelo, Dimence (43)
    Bij ‘Pakjeaandacht.nl’ wordt niet alleen alle aandacht aan het pakje gegeven, maar ook aan de aflevering, het inpakken en zeker aan het meedenken. Als teamleider in de zorg ben ik, door Liesbeth en haar team, al een paar keer ontzorgd op het tonen van waardering voor mijn team in deze ingewikkelde tijd. Door het verzorgen van mooie en bijzondere attenties, die erg gewaardeerd worden. Dank je wel Liesbeth en collega’s!

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.