♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Verrasjelief

Set van 3 wasdroger ballen in leuk waszakje

Doordat deze droogbollen in een leuk katoenen waszakje zitten is het een leuk en praktisch cadeautje om te geven. FairTrade gemaakt in Nepal.


€14,95
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

De wollen droogballen van Soohme zijn gemaakt door middel van een natte persmethode. Als je meerdere natte kledingstukken in de wasdroger doet, zullen deze gaan samenklonteren in de wasdroger, wat het droogproces vertraagt. De wasdroger ballen gaan tussen het wasgoed bewegen, zodat de droge lucht goed tussen het wasgoed kan komen, zodat de wasdroger efficiënter het wasgoed kan drogen en waardoor de was minder kreukt. Doordat de droogbollen in een leuk katoenen waszakje zitten is het een leuk, praktisch en duurzaam cadeautje om te geven.

De producten van Soohme worden met veel zorg door Nepalese vrouwen gemaakt, waardoor er kleine imperfecties kunnen zijn in kleur en maat, maar juist hierdoor heeft u een uniek item in huis.

Al onze producten zijn veilig, natuurlijk, azo-vrij geverfd, niet giftig, hypoallergeen, milieuvriendelijk, duurzaam en biologisch afbreekbaar.

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.