♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Verrasjelief

Giftset 'Roze Liefde'

Een lief pakketje om iemand wat extra liefde te sturen. 

€15,95
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Een heerlijke roze combinatie :-). In het kleine kistje zit een echte rozenkwarts. Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. 

Het mini kaarsje is gemaakt van soja en ruikt heerlijk. Het zeephart heeft een handig touwtje waardoor je hem leuk kunt ophangen in het toilet of de kledingkast.

NB: Rozenkwarts kan onder invloed van (fel) zonlicht verkleuren.

Review

Beoordeling: 5.0/5

  • | Davy (17)
    Ik had een filmpje op TikTok gezien. Daarna dit pakketje besteld. Mijn vriendin vond het heel leuk. Het was ook nog leuk ingepakt en een betaalbaar kado voor mij.

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.