♡ POSTNL heeft af en toe vertraging. Wil je zéker weten dat een pakketje voor een bepaalde datum binnen is, zet hem dan op drie dagen eerder versturen en een notitie voor ons dat op het etiket staat 'pas openen op....' Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Dock and Bay

Herbruikbare en uitwasbare make-up remover pads

Geen zware handdoek op je hoofd en je haar drie keer sneller droog!

€19,95
Kleur Make-up pads Dock and Bay
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

All the way from Australia! Ruim je huid en onze planeet op met deze herbruikbare make-up remover pads. Gemaakt van 100% gerecyclede materialen. De milieuvriendelijke oplossing om geen make-updoekjes en wattenschijfjes weg te gooien. Deze pads zijn en blijven ultra zacht en het materiaal werkt voor alle huidtypes Elk pakket bevat 3 pads en een handig waszakje.

Hoe te gebruiken: Voeg alleen water toe, geen extra huidverzorgingsproduct nodig (tenzij je het natuurlijk wilt toevoegen)

Hoe te wassen: plaats ze in het waszakje en draai gewoon mee met de was.

De pads zijn gemaakt van 100% gerecyclede materialen (100% polyester) 

Een heel leuk cadeau voor haar verjaardag.

Stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.