♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡

Het succesverhaal van Roy Duijn en Verrasjelief

Het komt regelmatig voor dat klanten een heel leuk en persoonlijk verhaal hebben bij het geven van cadeautjes. Wij smullen er van!! Soms valt er een verhaal zó op dat we het heel graag willen delen met onze volgers. Het verhaal van Roy Duijn is er zo eentje. Lees je mee?

Het nieuwe jaar 2020 is net begonnen en Roy begint zich steeds meer te beseffen dat het bijna zo ver is. Zijn grote liefde, Angelique, wordt 20 maart 50. Wat gaat hij bedenken om haar ontzettend in het zonnetje te zetten? Een cadeau en een feestje zijn niet genoeg. Ze verdient meer dan dat. Het moet speciaal en origineel zijn. Ten eerste omdat zijn Angelique de meest unieke, lieve en sociale vrouw is die hij kent. Zij is zijn maatje en grote liefde. Een vrouw die zichzelf als allerlaatste plaatst, die het pas fijn heeft als anderen het fijn hebben en die nooit klaagt. “One of a kind”, zo noemt hij haar. Ten tweede omdat Roy bij vrienden, bekenden, familie en collega’s bekend staat als diegene die altijd met het meest originele idee of Sinterklaasgedicht komt. Hij had dus een ‘eer hoog te houden’. Maar ja, er zijn hem al heel veel mannen voorgegaan die hun vrouw wilden verrassen dus het heeft hem flink wat denkwerk gekost om op dit lumineuze idee te komen.

Als eerste bedacht Roy dat het mooi zou zijn om Angelique heel lang in het zonnetje te zetten en dus al ruim voor de verjaardag te beginnen. Zo kwam het idee om 49 dagen voor haar verjaardag te beginnen met het eerste cadeau en dan aftellend tot haar verjaardag élke dag een cadeautje te geven. Dit was op zichzelf natuurlijk al een bijzonder idee maar ineens kreeg hij de herinnering aan de geboorte van hun zoon Cas, die op de datum 03-02-01 is geboren. Op het geboortekaartje stond 3, 2, 1….daar is hij. Dat aftellen wilde hij letterlijk gebruiken door te beginnen met 50 rozen, de volgende dag 49 kaarsjes, de volgende dag 48 wierookstokjes enz…

Al snel nadat dit idee in zijn hoofd was genesteld begreep hij dat het best een ingewikkelde opgave was die hij zichzelf had opgelegd maar gelukkig was daar de hulp van Liesbeth van Verrasjelief. Doordat Roy regelmatig een nieuwsbrief van Verrasjelief ontvangt en door berichten op Social Media, wist hij dat hij voor originele cadeaus voor zijn vrouw, bij haar moest zijn. Na een telefoontje met de uitleg van het ludieke plan kwam er binnen een dag een lijst met super leuke originele cadeautjes die heel goed waren afgestemd op de persoonlijke voorkeur van Angelique. En ze hadden ook nog allemaal een nummer dat te gebruiken was. De ene keer omdat het verwerkt zat in de productnaam zoals een kaars met een cijfer erop , een handbeschilderde beker met haar naam en leeftijd, een vlaggenlijn van stof met het juiste aantal vlaggetjes en haar naam erop, een sublieme olijfolie met 5 verschillende olijven én een armbandjemet 3 hartjes eraan. Ook gaf Liesbeth tips van cadeaus die hij elders kon kopen, heel attent en meedenkend. De cadeaus van Verrasjelief waren stuk voor stuk prachtig ingepakt en zijn allemaal heel enthousiast ontvangen door Angelique.

Op de verjaardag zelf gaf Roy het nr.1 cadeau dat hij samen met alle vrienden en familie had geregeld. Hij heeft een prachtig kookboek laten maken met de beste recepten van hun dierbaren met daarbij fantastische en persoonlijke foto’s. Een dierbaar en hartverwarmend cadeau dat een kers op de taart van alle andere cadeautjes was.

Het feest dat was georganiseerd kon vanwege Corona helaas niet doorgaan, maar wat daarvoor in de plaats kwam was misschien nog wel veel mooier. Alle vrienden en familie verzamelden zich (op afstand) op de Parkeerplaats van Ikea in Hengelo en vanuit hun auto’s werd heel hard voor Angelique getoeterd en naar haar gezwaaid. Dit was een complete en onvergetelijke verrassing voor haar dus haar verjaardag had niet mooier kunnen zijn dan dit.

Roy is blij dat hij Angelique zo blij heeft kunnen maken, maar kreeg ook wel wat negatieve reacties. Mannen belden hem op of reageerden boos omdat zij nu de druk voelen om ook heel veel moeite voor hun vrouw te doen. Uiteraard werd dit alles met een lach en een knipoog gebracht, dus Roy ziet er met name de lol van in en kijkt zelf ook met heel veel positieve energie terug op deze bijzondere periode.

Wil jij ook cadeautips? Roy beveelt Verrasjelief van harte aan. Bel, mail of chat via de website of kom langs in de showroom. Heb jij ook zo’n bijzonder verhaal? Wij komen graag langs om het te horen en te delen met onze volgers. Tot dan!

Geplaatst op jun 12, 2020