♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡

De zes beste tips voor een kerstcadeau voor een vrouw

De zes beste tips voor een kerstcadeau voor een vrouw

Van welke kerstcadeaus worden vrouwen nu echt blij? Met welke originele kerstcadeaus maak je jouw vriendin echt blij? Wij hebben de zes belangrijkste tips voor jou op een rijtje gezet. En natuurlijk de tien leukste kerstcadeaus voor haar zodat je heel veel inspiratie hebt voor een leuk kerstcadeau voor jouw vrouw of vriendin.

  1. Aandacht. We hebben het al eerder gezegd maar het allerbelangrijkste is de aandacht die je geeft aan de ontvanger. Jij wilt graag iets geven waar de ander blij van wordt. Laten we eerlijk zijn, daar word jij namelijk weer blij van 😊. Maar hoe weet je nou waar jouw vrouw of vriendin blij van wordt? Kijk eens in haar kast en tussen haar sieraden. Zie je een lijn? Bijvoorbeeld veel glitters? Daar kun je wat mee. Brandt ze elke avond kaarsen? Dat zijn leuke cadeautjes! Weet je haar hobby’s? Of waar ze echt van houdt? Dan wordt het al een stuk makkelijker. Bij elke hobby valt wel een leuk kerstcadeau te bedenken. Op de site van Verrasjelief staan cadeaus onderverdeeld in verschillende categorieën zoals ‘koken & tafelen’ of ‘mode & sieraden’. Je kunt ook met ons chatten dan helpen wij jou verder.
  2. Kerst is warmte. Met kerst is iets met het thema warmte altijd goed. Denk hierbij aan kaarsen, een tafelhaard of aan een lekkere theeproeverij met heerlijke chocolade. Een warme omslagdoek of sjaal is ook fijn. Deze passen altijd en je kunt hier ook een leuke tekst bij bedenken zoals ‘voor de momenten dat ik jou even niet warm kan houden’. Of ‘Een beetje extra warmte van mij voor jou’.
  3. Maak een combinatie van meer cadeautjes. Wij merken dat veel vrouwen het leuk vinden om cadeautjes te krijgen die bij elkaar passen. Zogenaamde giftsets of cadeausets. Bij Verrasjelief hebben we al heel veel leuke kerstgifttsets bij elkaar gezocht maar je kunt ook jouw eigen cadeau-set samenstellen.
  4. Zorg voor een extra mooie kerst verpakking. Als je dat zelf niet kunt, laat het dan doen door de winkel waar je het koopt. Er zijn ook veel online winkels waar je tegen betaling (of gratis zoals bij Verrasjelief) gebruik kunt maken van hun inpakservice. Zij volgen de laatste trends en doen er alles aan om jouw kerstfeestje compleet te maken.
  5. Schrijf een persoonlijke kaart. Denk na over wat je jouw vrouw of vriendin wilt vertellen deze kerst. Geven is niet alleen een cadeau maar ook een boodschap. Wat heeft jouw vriendin voor jou betekend het afgelopen jaar? Waarom heb je speciaal voor haar dit kerstcadeautje uitgezocht? Beschrijf het zodat ze zich extra gewaardeerd voelt.
  6. Verras. Als je altijd hetzelfde geeft dan is het natuurlijk te voorspelbaar. En het is natuurlijk fijn dat je ook haar lievelingsparfum koopt maar geef ook iets wat ze niet verwacht. Dus het liefst zonder verlanglijstje zodat ze weet dat je het zélf hebt uitgezocht. Een kerstcadeau waar (bijna) elke vrouw wel mee verrast wil worden is bijvoorbeeld een sieraad. Nu zijn sieraden natuurlijk heel persoonlijk maar er zijn ook sieraden die iedereen wel leuk vindt, zoals fijne armbandjes met een klein hartje of een kettinkje met een hartje.

De tien meest gewilde kerstcadeaus voor vrouwen.

We adviseren je graag over de leukste kerstcadeaus voor haar en laten je hier zien wat de tien best verkochte cadeaus voor kerst voor vrouwen zijn bij ons:

  1. Ketting met hartje in goud of zilver
  2. Heerlijke warme schapenwollen Soxs sokken
  3. Omslagdoek in prachtige kleuren
  4. Luxe wellness giftset van Janzen
  5. Prachtige tas van Zusss
  6. Luxe giftbox met FairTrade chocolade
  7. Armbandje met hartje
  8. Bucketlist met romantische weekendjes weg
  9. Biologische sojageurkaars ‘You are solid gold’
  10. Parfum ‘Lekker Ding’

Klik hier voor meer leuke kerst cadeautips en schroom vooral niet om even met ons te chatten of te bellen, wij helpen heel graag.

Liefs, Anique, Ellen, Natascha, Anne-Jet, Noa, Anne-Bo, Femke, Liz, Tessa en Liesbeth

Geplaatst op okt 07, 2021