♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Verrasjelief

Kalmerend masker met schaaltje en kwastje in geschenkkoker

Wilt je haar eens lekker verwennen? Dan is dit een super leuk idee: Een heerlijk klei masker die jij zelf mengt met een beetje water en dit magische poeder in het bijgeleverde schaaltje met kwastje.

€19,95
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Creëer een heerlijke wellness in huis. Een avondje verwennerij om daarna te slapen als een roosje en op te staan als een prinses! Dit masker met natuurlijke ingrediënten hydrateren, verzorgen en geven nieuwe energie. 

De set bevat een keramische schaal, een kaolien en houtskool kleipoeder en een kwastje. Mix de kleipoeder met water in de keramische schaal, gebruik het kwastje om het masker aan te brengen op een gereinigd gezicht. Relax en laat het masker zitten voor 10-15 min. Afspoelen en voila! Een natuurlijke gloed!

Productinformatie:

  • Merk: Wanderflower
  • Klei masker set
  • Bevat Kaolien en houtskool kleipoeder, een keramische schaal en een kwastje

De masker set zit een mooie ronde geschenkkoker.

Altijd stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.