♡ POSTNL heeft af en toe vertraging. Wil je zéker weten dat een pakketje voor een bepaalde datum binnen is, zet hem dan op drie dagen eerder versturen en een notitie voor ons dat op het etiket staat 'pas openen op....' Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug
Verrasjelief

Ronde handgemaakte eikenhouten serveerplank

Deze robuuste serveerplank met handvat en touw is handgemaakt van eikenhout en zeer geschikt voor het serveren van lekkere hapjes!

€49,95
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

De plank is handgemaakt van eikenhout door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en is zeer geschikt voor lekker stokbrood, als tapasplank en als kaasplank. Zeker weten dat dit cadeau jarenlang zorgt voor een extra dimensie op tafel. Wil je een ander formaat of een persoonlijke tekst in de serveerplank? Neem contact met ons op via de mail, telefoon of chat. We helpen je graag.

Let op: de kleur en breedte van de kleine plankjes waarvan de ronde plank is gemaakt is elke keer net anders, afhankelijk van de boom :-)

Afmeting 40cm doorsnee

Stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.