♡ POSTNL heeft af en toe vertraging. Wil je zéker weten dat een pakketje voor een bepaalde datum binnen is, zet hem dan op drie dagen eerder versturen en een notitie voor ons dat op het etiket staat 'pas openen op....' Liefs, team Verrasjelief ♡
Ga terug

Gepersonaliseerde glazen fles

Deze handige glazen fles kun je laten graveren met je eigen tekst!

€15,95
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 13 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 75 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Let op: bij personaliseren is de levertijd 5 werkdagen.

Deze mooie glazen fles met beugelsluiting is super handig en een mooie aankleding voor op tafel! Je kunt de glazen fles laten personaliseren naar jouw wens.  

Schrijf de tekst die je op de fles wil in de opmerkingen bij jouw bestellingen. Je kunt maximaal 26 leestekens gebruiken en het is ook mogelijk een hartje, een klavertje vier of twee trouwringen in elkaar op de fles te laten drukken.

De prijs is inclusief personaliseren.

Stijlvol ingepakt

Ons motto ‘een cadeau is pas een cadeau als het stijlvol is ingepakt’. Daarom pakken wij jullie cadeaus voor haar graag mooi in. Je kunt hiervoor kiezen in het winkelmandje. Als je in de opmerkingen bij de bestelling aangeeft dat het bijvoorbeeld voor een verjaardag is, dan houden we daar ook rekening mee bij het inpakken. Zo maken we er altijd een feestje van. Zowel voor jou als voor ons 😊.