Ga terug
Notes Interior Perfume

Interieur geursticks LXV

De nieuwe geurlijn Notes Interior Perfume heeft aan alles gedacht. Een exclusief design, heerlijk geparfumeerde oliën en een uitstekende kwaliteit. De verpakking is ook om te zoenen zo mooi! Deze geurlijn wordt via een selectief aantal dealers van Home Society verkocht waardoor het een exclusief cadeau blijft. 

€24,95
  • Geselecteerd door vrouwen en altijd gratis stijlvol ingepakt
  • Voor 16 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzenden v.a. € 50 (NL)
  • 30 dagen retourgarantie

Cadeau-omschrijving

Deze heerlijke geur 'LXV', is een combinatie van Whispering Woods & Mandarin met tonen van Sandalwood en Amber. Deze geurstokjes werken ca. 60 dagen. Mooi te combineren met de geurkaars 'small' met een brandtijd van 30-40 uur en de geurkaars 'medium' die een brandtijd van 80-90 uur heeft.

Het interieurparfum van Notes is gemaakt als ode aan de vrouw die heel goed weet wat ze wil. Die midden in het leven staat en er belang aan hecht dat accessoires in huis iets zeggen over haar persoonlijkheid en onderdeel worden van haar interieur. De Notes collectie is met liefde gemaakt in de VS en staat bekend om haar exclusieve, hoogwaardige producten met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. 

Interessegebieden